Diensten

Bij Tacken Electronic Design kunt u terecht voor functionele ontwerpen, prototypen en product design. Normliter verloopt het proces van idee tot product, maar het is ook mogelijk om slechts de expertise voor een bepaald onderdeel af te nemen. BIJVOORBEELD VOOR HET REDESIGNEN VAN EEN ONTWERP. HET IS MOGELIJK OM U IN-HOUSE TE ONDERSTEUNEN, INFORMEER GERUST NAAR DE MOGELIJKHEDEN!

Ons diensten proces

Ontwerpen

Van een idee naar een ontwerp wat voldoet aan de laatste regelgeving en de nieuwste technieken, Tacken Electronic Design ondersteunt u graag.

Meer informatie

Prototypen

Werkt uw idee in de praktijk? Het laten ontwikkelen van een prototype biedt u de mogelijkheid om hier inzicht in te krijgen, alvorens hoge productiekosten te maken.

Meer informatie

Product Design

Of het gaat om het ontwikkelen of het redesignen van een product, het resultaat is altijd; een produceerbaar fabricaat wat voldoet aan de RoHS regelgeving.

Meer informatie

Ontwerpen

Uw wensen zet Tacken Electronic Design om naar een functioneel ontwerp wat voldoet aan de regelgeving en huidige productietechnieken. Het functioneel ontwerp is een oplossing voor uw probleem. Tacken Electronic Design biedt de optie om het ontwerp in-house uit te voeren, waarmee u vervolgens zelf een prototype ontwikkelt. Uiteraard is het ook mogelijk om de volgende fase door Grad Tacken uit te laten voeren. Het ontwerp wordt dan door Tacken Electronic Design vertaald naar een prototype.

Neem contact op voor meer informatie
  • ontwerpen.jpg

Prototypen

Bij het ontwikkelen van prototypen, wordt er een kleine serie van het product gemaakt, die aantoont dat de in het ontwerp gestelde specificaties gehaald worden of niet. Op basis hiervan kan het ontwerp worden bijgesteld voordat het in productie gaat. Enkel en alleen indien het prototype voldoet aan alle klanteisen, gaat het de volgende fase in. Het is dus mogelijk dat een concept niet haalbaar blijkt en niet geschikt is voor productie. Door eerst een concept te ontwikkelen en te testen, bespaart u hoge productiekosten aan een niet-werkend product!

Neem contact op voor meer informatie.

Product Design

Zodra een concept voldoet aan alle eisen, kan het de productie in. Hierbij gaat het om de RoHS-regelgeving (Restriction of Hazardous Substances ofwel Beperking van Gevaarlijke stoffen), opgelegd vanuit de EU maar ook EMC-maatregelen (Electromagnetische Compatabiliteit). Het is mogelijk om grote aantallen te produceren, of kleinere badges; Tacken Electronic Design regelt het! Bovendien kunt u terecht voor het redesign van verouderde producten en obsolete componenten, zodat het product weer voldoet aan de meest actuele EMC-maatregelen.

Neem contact op voor meer informatie.
  • product-design-02.jpg
  • spectrum3.jpg